Cash Installment

CONDITION FOR TERM PAYMENTS

(PAYMENTS MUST BE MADE EVERY 30 DAYS)

◘  Minimum initial payment must be made of 20% of the total amount.

◘  Payment must be made EVERY 30 DAYS. Missed payments = additional 100% surcharge

◘  Maximum of 90 days term payment

◘  We count the number of calendar days from when the order was delivered.

◘  Day 1-30 = Surcharge x 1

◘  Day 31-60 = Surcharge rate x 2

◘  Day 61-90 = Surcharge rate x 3

◘  Surcharge is computed by Total amount less the initial payment / deposit

◘ The bigger the initial deposit, the less the surcharge total in the end.

—–

SURCHARGE SCHEDULE

Please check the corresponding total of your order:Surc

◘  Php1 – Php30,000 – Php500 surcharge every 30 days

◘  Php30,001 – Php45,000 – Php750 surcharge every 30 days

◘  Php45,001 – Php60,000 – Php1000 surcharge every 30 days

◘  Php60,001 – Php75,000 – Php1250 surcharge every 30 days

◘  Php75,001 – Php90,000 – Php1500 surcharge every 30 days

◘  Php90,001 – Php105,000 – Php1750 surcharge every 30 days

◘  Php105,001 – Php120,000 – Php2000 surcharge every 30 days

◘  Php120,001 – Php150,000 – Php3000 surcharge every 30 days

—–

SAMPLE SCENARIO

◘  Customer orders a Sony A7s camera totalling 93,000 on May 1, 2017

◘  Minimum initial payment must be 20% of the total = 18,600.

◘  Customer decides to pay 40,000 as initial payment (Day 0)

◘  Balance is 93,000 – 40,000 = 53,000

◘  53,000 Balance falls in the Php45,001 – Php60,000 so – Php1000 surcharge every 30 days

◘  Surcharge for the payment is 1,000 every 30 days

 

1 Month Installment

*important – Payment must be made EVERY 30 DAYS. Missed payments = additional 100% surcharge

 

◘  Balance of 53,000 divded by 1 months = 53,000 principal payments every 30 days / 1 month

◘  Surcharge for the payment is 1,000 every 30 days / 1 month
◘  53,000 + 1,000 = 54,000 per month

◘  June 1, 2017 payment = 54,000

 

2 Month Installment
*important – Payment must be made EVERY 30 DAYS. Missed payments = additional 100% surcharge

 

◘  Balance of 53,000 divded by 2 months = 26,500 principal payments every 30 days / 1 month
◘  Surcharge for the payment is 1,000 every 30 days / 1 month
◘  26,500 + 1,000 = 27,500 per month

◘  June 1, 2017 payment = 27,500

◘  July 1, 2017 payment = 27,500

 

3 Month Installment
*important – Payment must be made EVERY 30 DAYS. Missed payments = additional 100% surcharge

 

◘  Balance of 53,000 divded by 2 months = 26,500 principal payments every 30 days / 1 month
◘  Surcharge for the payment is 1,000 every 30 days / 1 month
◘  17,666 + 1,000 = 18,666 per month

◘  June 1, 2017 payment = 18,666

◘  July 1, 2017 payment = 18,666

◘  August 1, 2017 payment = 18,666